GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

27 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν - Στεφάνια στο σημείο που έπεσε νεκρός - ΦΩΤΟ

27 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο 20χρονος Θάνος Αξαρλιάν έχασε τη ζωή του . Ήταν 14 Ιουλίου 1992 όταν ο 20χρονος φ...

27 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο 20χρονος Θάνος Αξαρλιάν έχασε τη ζωή του . Ήταν 14 Ιουλίου 1992 όταν ο 20χρονος φοιτητής περπατούσε στην οδό Καραγιώργη Σερβίας. Στη διασταύρωση με την οδό Βουλής η ρουκέτα που εκτόξευσαν οι δολοφόνοι της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη με στόχο το διερχόμενο όχημα που μετέφερε τον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Παλαιοκρασσά έκοψε το νήμα της ζωής του 20χρονου.

Λίγες ώρες αργότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους της «17 Νοέμβρη», ενώ παράλληλα εξέφρασε την λύπη του για τον θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν, χαρακτηρίζοντάς τον... «παράπλευρη απώλεια».

Σήμερα, το πρωί, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο σπουδαστής, στη συμβολή των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής, κατατέθηκαν στεφάνια από φίλους τους και τον πρώην υπουργό Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση