GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς δικηγόρο ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της βιολόγου - Παραιτήθηκε ο συνήγορός του

Δύο 24ωρα πριν από την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, ο 27χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία και τον βιασμό της 60χρ...

Δύο 24ωρα πριν από την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων, ο 27χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία και τον βιασμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton έμεινε χωρίς συνήγορο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, ο Χανιώτης δικηγόρος Μάρκος Περάκης ο οποίος τον είχε συνοδεύσει κατά την μεταφορά του στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Τρίτης, μετέβη στον Εισαγγελέα και έκανε γνωστό πως δεν θα αναλάβει τελικά την υπεράσπιση του φερόμενου ως δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς άλλος δικηγόρος δεν δέχεται να αναλάβει την υπόθεση και είναι άγνωστο το αν θα οριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος πριν από την Παρασκευή που θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια ή μετά, οπότε θα ζητηθεί νέα αναβολή στην απολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση