GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 31χρονου στην Αθήνα έπειτα από πέντε χρόνια - Αναζητούνται οι τρεις δράστες

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από πέντε χρόνια, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ...

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από πέντε χρόνια, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 31χρονου Βούλγαρου, που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα. Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό στις 11 Ιουνίου 2014, σε υπόγειο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας. Από τη νεκροψία - νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία.

Η αστυνομία εξακρίβωσε ότι δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, δύο άνδρες 51 και 53 ετών, καθώς και μια 54χρονη που, μετά την ανθρωποκτονία, διέφυγαν από την Ελλάδα και αναζητούνται.

Οι δράστες, κατά το παρελθόν έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί κατά περίπτωση για ληστεία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, παράνομη κατακράτηση και μαστροπεία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση