GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έχασε 33 κιλά – Το κολάζ φωτογραφιών από το... πριν και το μετά

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 33 ολόκληρα κιλά έχασε η Ελεάνα Τρυφίδου και μέσω Instagram παρουσίασε την πορεία της από το... χθες στο σήμ...

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 33 ολόκληρα κιλά έχασε η Ελεάνα Τρυφίδου και μέσω Instagram παρουσίασε την πορεία της από το... χθες στο σήμερα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανέφερε –μεταξύ άλλων- τα προβλήματα που της δημιουργούσαν τα περιττά κιλά και ευχαρίστησε τον διατροφολόγο της.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram

«21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρόνια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φόρες μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα η μεγαλύτερη νίκη. Πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσα σχεδόν να περπατήσω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ. Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Δίπλα μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος @xenos_diet δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ όλους και όλα ο Τάσος που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα "ελεύθερο" χωρίς βέβαια να το χρειάζεται... Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή... νικήτρια μιας καλύτερης ζωής #photooftheday #me #happy».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση