GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπελάδες για τον Νεϊμάρ - Η εφορία του ζητά 35 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo» η ισπανική εφορία ζητάει από τον Νεϊμάρ 35 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας ήδη μελετήσει την τετ...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo» η ισπανική εφορία ζητάει από τον Νεϊμάρ 35 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας ήδη μελετήσει την τετραετία (2013-2017) του Βραζιλιάνου στους «μπλαουγράνα», αλλά και τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι οικονομικές αρχές της Ισπανίας ζήτησαν από τον γαλλικό σύλλογο όλα τα στοιχεία της μεταγραφής του, καθώς το 2017 ο Νεϊμάρ παρέμεινε στην Ισπανία 183 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε να δηλώσει τα έσοδά του στην εφορία της ιβηρικής χώρας.

Εφόσον ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα, τότε η επιστροφή του στους Καταλανούς φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη.

Σημειώνεται πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» και των αρχών της χώρας του, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή, εξ ου κι η εφορία έχει «μπλοκάρει» 36 ακίνητα συνολικής αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βραζιλιάνοι μελετούν το μπόνους 40 εκατομμυρίων που έλαβε ο Νεϊμάρ όταν πήρε μεταγραφή από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Πηγή : filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση