GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος στο ''θρίλερ'' εξαφάνισης της 37χρονη Βρετανίδας

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Βρετανίδας, Catherine Mowatt, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων πο...

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Βρετανίδας, Catherine Mowatt, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

H 37χρονη γυναίκα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Μάλια από πολίτη και είναι καλά, όπως ανακοίνωσε η «Γραμμή Ζωής», που είχε εκδώσει silver alert.

Η ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής:

Η περιπέτεια της κας Catherine Mowatt έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. H κα Mowatt, είναι καλά και ασφαλής.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη χάθηκε την 30/06/2019, από το ξενοδοχείο όπου διέμενε για τις διακόπές της, στο χωριό Σίσι, Λασιθίου, Κρήτης.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και κατόπιν παράκλησης του Βρετανικού Υποπροξενείου, αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 08/07/2019, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, το βράδυ της Τρίτης 09/07/2019, δέχθηκε, κλήση για την ανεύρεση της κας Catherine Mowatt. Η αναζητούμενη εντοπίσθηκε στα Μάλια Κρήτης, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και ειδοποίησε τις Αρχές.

H κα Mowatt, είναι καλά και ασφαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση