GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριήμερο πένθος για τον 39χρονο γιο του εμίρη - Μυστηριώδης θάνατος σε πάρτι με ναρκωτικά και σεξ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στο εμιράτο της Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά τον αδόκητο χαμό του 39χρονου γιου του ισχυρ...

Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στο εμιράτο της Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά τον αδόκητο χαμό του 39χρονου γιου του ισχυρού άνδρα του εμιράτου, ο οποίος πέθανε στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο σε πάρτι με ναρκωτικά και σεξ.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του επιτυχημένου σχεδιαστή μόδας της Κασίμι Ομ και πρίγκιπα διαδόχου της Σάρτζα, Χαλίν μπιν Σουλτάν αλ Κασίμι, στο σπίτι του οποίου διοργανώθηκε το πάρτι οργίων.

Σύμφωνα με τη Sun, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο βρήκαν ναρκωτικά, ενώ πηγές ανέφεραν ότι ποσότητα σκληρών ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και ηρωίνη εντοπίστηκε στο διαμέρισα του Νάιτσμπριτζ, αλλά η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη.

Η κηδεία του τελέστηκε στο εμιράτο με τον πατέρα του να λυγίζει από το πένθος. Το 1999 είχε χάσει και άλλο γιο, 24 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πηγή της Sun, στο πάρτι οι καλεσμένοι έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σεξ. Πιθανόν, ο αλ Κασίμι πέθανε αιφνιδίως από ναρκωτικά. Έχει ήδη διαταχθεί έρευνα και απαιτείται απόλυτη διακριτικότητα και μυστικότητα.

Χιλιάδες υπήκοοι παρευρέθησαν στην κηδεία του 39χρονου διαδόχου του εμιράτου θρηνώντας τον χαμό του. Σύμφωνα με τον νόμο της Σαρία, η κηδεία πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τη στιγμή του θανάτου, συνήθως μέσα σε 24 ώρες. Στο εμιράτο κηρύχτηκε τριήμερο πένθος, ενώ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Οι πύλες του παλατιού είναι ανοιχτές για όσους θέλουν να αφήσουν τα συλλυπητήριά τους.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις για τον ανεξήγητο θάνατο, όπως τον περιγράφουν οι αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση