GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκίνητο παρέσυρε 3χρονο αγοράκι στη Λαμία - ΦΩΤΟ

Τροχαίο με παράσυρση ενός 3χρονου αγοριού Ρομά, σημειώθηκε γύρω στις 8:20’ μμ της Τρίτης (16/7) στην οδό Παπακυριαζή στη διασταύρωση ...

Τροχαίο με παράσυρση ενός 3χρονου αγοριού Ρομά, σημειώθηκε γύρω στις 8:20’ μμ της Τρίτης (16/7) στην οδό Παπακυριαζή στη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Λαμίας.

Ο μικρός ξέφυγε από την αγκαλιά της γιαγιάς του και κινήθηκε να περάσει το δρόμο πλησίον του Ταχυδρομείου, τη στιγμή που ΙΧΕ προσπαθούσε να στρίψει στην οδό Καποδιστρίου.

Το παιδί βρέθηκε στο έδαφος κι άρχισε να κλαίει, ενώ έτρεξαν δίπλα του διάφοροι συγγενείς του που ήταν πλησίον κι ο οδηγός του οχήματος που ήταν εμφανώς σοκαρισμένος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως στο σημείο και οι διασώστες το μετέφεραν με ασφάλεια στο εσωτερικό του για μια πρώτη εξέταση και για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το αγοράκι φαίνεται να τη γλύτωσε μόνο με ένα μώλωπα στο κεφάλι, θα εξεταστεί όμως εξονυχιστικά στα Επείγοντα προκειμένου να ελεγχθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας του.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση