GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "απρεπής" ζωγραφιά της 4χρονης Αμέλια που έγινε viral - ΦΩΤΟ

Δεν έμοιαζε και τόσο με τσουλήθρα η ζωγραφιά της 4χρονης Αμέλια, με τους βρεφονηπιοκόμους του παιδικού σταθμού να μένουν με ανοικτό τ...

Δεν έμοιαζε και τόσο με τσουλήθρα η ζωγραφιά της 4χρονης Αμέλια, με τους βρεφονηπιοκόμους του παιδικού σταθμού να μένουν με ανοικτό το στόμα από την έκπληξη. Μετά το θεώρησαν αστείο και το αντιμετώπισαν με γέλια. Ωστόσο, η 34χρονη μητέρα της Αμέλια δεν το θεώρησε και τόσο αστείο όταν κλήθηκε στον παιδικό σταθμό λόγω της "απρεπούς" ζωγραφιάς της κόρης της.

Η μικρούλα Αμέλια από το Κάρντιφ της νότιας Ουαλίας είχε πάει σχολική εκδρομή στο Μπρέκο Μπίκονς όπου έπαιξε σε μία μεγάλη παιδική χαρά και συγκεκριμένα σε μια τσουλήθρα που της έμεινε αξέχαστη για έναν ολόκληρο μήνα. Οπότε, όταν της ζητήθηκε να δημιουργήσει μια ζωγραφιά με τις αναμνήσεις της από εκείνη την εκδρομή, η μικρούλα ζωγράφισε με χαρά την τσουλήθρα, μακριά και ροζ με δύο στρογγυλές σκάλες.

Η 34χρονη μητέρα της, Βίκι Μπάρνχαους ήθελε να ανοίξει η γη να καταπιεί ενώ ο πατέρας της Πάτρικ γελώντας είπε ότι δεν θα ξαναπάει στον παιδικό σταθμό από ντροπή.

Πάντως, η μικρούλα έλαβε και χρυσό αστέρι για την προσπάθειά της από τη μέλλουσα δασκάλα της που αναγνώρισε το ταλέντο της, έστω και κάτω από το αστείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση