GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται καύσωνας - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς - Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή των εκλογών

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, με το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές να ξεπερνά τους 40 βαθμού...

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, με το θερμόμετρο σε κάποιες περιοχές να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Realfm Παναγιώτη Γιαννόπουλο, στην Αττική σήμερα, Δευτέρα, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου και οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στη δυτική Ελλάδα, όπου το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να ανέβει και άλλο ο υδράργυρος. Από την Τετάρτη αναμένεται καύσωνας, ο οποίος δεν θα έχει μεγάλη ένταση αλλά διάρκεια. Οι θερμές αέριες μάζες που έρχονται από τη Γερμανία θα επηρεάσουν περισσότερο περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και λιγότερο περιοχές της νότιας Πελοποννήσου.

Όπως ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, η πιο ζεστή μέρα αναμένεται να είναι η Τετάρτη και πιθανόν η Πέμπτη καθώς ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές όπως η Λάρισα και η Θήβα. Στην Αττική η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 36 – 37 βαθμούς. Από την Παρασκευή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Το Σαββατοκύριακο βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά. Στη δυτική Ελλάδα που δεν θα πνέουν βοριάδες η θερμοκρασία θα παραμείνει στους 36 – 38 βαθμούς και στην Αθήνα στους 35 – 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση