GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο με όχημα που μετέφερε μετανάστες - 4 τραυματίες

Τροχαίο με όχημα που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά, σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Πέπλου, του Δήμου Αλεξαν...

Τροχαίο με όχημα που μετέφερε μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά, σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Πέπλου, του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις εκ των επιβαινόντων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Αρχικά, στο νοσοκομείο διακομίστηκαν τρία άτομα, που νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική καθώς φέρουν κυρίως ορθοπεδικές κακώσεις οι οποίες, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των γιατρών, δεν χρήζουν, επί του παρόντος, χειρουργικών επεμβάσεων.

Ο τέταρτος τραυματίας, διακομίστηκε σε δεύτερο χρόνο, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βρίσκεται υπό παρακολούθηση ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της σοβαρότητας του τραυματισμού, χωρίς ωστόσο να τίθεται άμεσα κίνδυνος ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση