GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όγδοος στον κόσμο στα 50μ. ύπτιο ο Χρήστου με νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Με ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Απόστολο Χρήστου, ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης τ...

Με ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Απόστολο Χρήστου, ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γκουανγκζού.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού, στην παρθενική του παρουσία σε τελικό, δεν κατάφερε να αποφύγει την 8η θέση των 50μ. ύπτιο, κατόρθωσε όμως να πετύχει χρόνο 24.75 και να καταρρίψει μετά από δέκα χρόνια το πανελλήνιο ρεκόρ του Άρη Γρηγοριάδη (24.77), το οποίο είχε σημειωθεί στην αντίστοιχη διοργάνωση της Ρώμης, την 1η Αυγούστου 2009.

Ήταν ένα ιδανικό τελείωμα στη διοργάνωση για τον 23χρονο κολυμβητή του Ολυμπιακού, που κυνηγούσε εδώ και καιρό να «σπάσει» ένα από τα δύο ρεκόρ του άλλοτε πρωταθλητή κόσμου και Ευρώπης (το άλλο στα 100μ.... αντέχει ακόμη).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση