GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Καλαμάτα: Υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή 73χρονου

Στη σύλληψη ενός 73χρονου ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, προέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας...

Στη σύλληψη ενός 73χρονου ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, προέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, μετά την αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον υπολογιστή του 73χρονου πλήθος αρχείων (βίντεο και φωτογραφίες) με υλικό πορνογραφίας άγνωστων ανήλικων παιδιών, κάτω των 15 ετών.

Ο υπολογιστής, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν και απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 73χρονος κατέβαζε τα αρχεία από το ίντερνετ, έκανε ανταλλαγή με άλλους χρήστες, ενώ επισκεπτόταν και ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

Στον 73χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη και το μεσημέρι της Δευτέρας απολογήθηκε στον ανακριτή Καλαμάτας, απ’ όπου, με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, αποφασίσθηκε να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση