GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον τρόμο έζησε 88χρονη στην Ευρυτανία: "Μαϊμού" - μανάβηδες την έπιασαν από τον λαιμό και τη λήστεψαν

Τον τρόμο και την αγωνία βίωσε 88χρονη στο χωριό Πετράλωνα στην Ευρυτανία. Η ηλικιωμένη γυναίκα καθόταν στην αυλή του σπιτιού της, ότ...

Τον τρόμο και την αγωνία βίωσε 88χρονη στο χωριό Πετράλωνα στην Ευρυτανία. Η ηλικιωμένη γυναίκα καθόταν στην αυλή του σπιτιού της, όταν πλανόδιοι μανάβηδες θέλησαν να της πουλήσουν φρούτα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι τέσσερις άνδρες ήταν "μαϊμού" μανάβηδες που γύριζαν στα χωριά της Ευρυτανίας πουλώντας διάφορα προϊόντα εντοπίζοντας ταυτόχρονα τα θύματά τους, που κυρίως ήταν ανήμποροι ηλικιωμένοι.

Ξαφνικά έπιασαν από τον λαιμό τη γιαγιά και της ζήτησαν τα χρήματα που έχει. Οι δράστες πήραν 4.500 ευρώ και έφυγαν με δυο αυτοκίνητα. Ένα αγροτικό Toyota Hilux και ένα Audi.

Η γιαγιά μετά το πρώτο σοκ ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες, που ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Οι αναζητήσεις έφεραν αποτέλεσμα και τελικά στις 2:30' το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δυο αυτοκίνητα με τους ληστές να κινούνται στα όρια του νομών Ευρυτανίας και Καρδίτσας, όπου τους "μπλόκαραν" και τους συνέλαβαν.

Τα δυο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν, τα χρήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην 88χρονη, ενώ οι τέσσερις ρομά θα οδηγούνταν στον Εισαγγελέα Καρπενησίου.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση