GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ προς Σουηδία: Δώστε στον ράπερ ASAP Rocky την ελευθερία του - ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απαιτεί από τη Σουηδία να "δώσουν άμεσα στον ράπερ ASAP Rocky την ελευθερία του" σε μία...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απαιτεί από τη Σουηδία να "δώσουν άμεσα στον ράπερ ASAP Rocky την ελευθερία του" σε μία σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο twitter.

Ο ράπερ, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Rakim Myers, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επίθεσης στην Στοκχόλμη. Θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τη δίκη.

Ο Τραμπ φαίνεται εξοργισμένος από την απόφαση και έγραψε ότι "η Σουηδία απογοήτευσε την Αφροαμερικανική κοινότητα".

"Είμαι απογοητευμένος από τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, ο οποίος δεν μπορεί να δράσει. Είδα τα βίντεο με τον ASAP Rocky, τον ακολούθησαν και τον παρενόχλησαν ταραχοποιοί. Να συμπεριφέρεστε δίκαια στους Αμερικανούς" πρόσθεσε.

Ο ASAP συνελήφθη στις 3 Ιουλίου έπειτα από ένα καβγά, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο.

Δύο άνδρες που ήταν μαζί του, αντιμετωπίζουντ τις ίδιες κατηγορίες. Ο ράπερ υποστηρίζει ότι τον ακολούθησε μια ομάδα ανδρών και ότι έκανε ήταν αυτοάμυνα.

"Κάνουμε τόσα πολλά για τη Σουηδία, αλλά δεν φαίνεται ότι γίνεται και αντίστροφα. Η Σουηδία πρέπει να επικεντρωθεί στο πραγματικό της πρόβλημα, την εγκληματικότητα" έγραψε ο Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση