GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται το μυστήριο με την υγεία της Μέρκελ - Γιατί δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά - BINTEO

Μετά το τρέμουλο που εμφάνισε η Άνγκελα Μέρκελ σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της, ένα νέο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσι...

Μετά το τρέμουλο που εμφάνισε η Άνγκελα Μέρκελ σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της, ένα νέο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας εντείνει την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Η Γερμανίδα καγκελάριος ήταν παρούσα στην ορκωμοσία της Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, ως νέα υπουργός Άμυνας, και όλοι πρόσεξαν ότι έκλεινε συνεχώς τα μάτια της και έδειχνε σαν να κοιμάται, ενώ ήταν καθιστή.

«Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της «Bild».

Σημειώνεται πάντως ότι η αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία ήταν γεμάτη από κόσμο, ενώ η θερμοκρασία ήταν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου και δεν υπήρχε κλιματισμός.

Σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα η υπερβολική ζέστη ενδεχομένως να προκάλεσε δυσφορία στην Μέρκελ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά σε συνδυασμό με τα τρία συνεχόμενα περιστατικά όπου δημοσίως, άρχισε να τρέμει, φουντώνουν τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση