GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια - Εκκενώθηκε το Μακρυχώρι - ΦΩΤΟ - BINTEO

Μάχη να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση με πουρνάρια και ξερά χόρτα στην περιοχή Μανίκια, στην...

Μάχη να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση με πουρνάρια και ξερά χόρτα στην περιοχή Μανίκια, στην Εύβοια, δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Οι αρχές έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, καθώς το πύρινο μέτωπο βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης.






Στο πλαίσιο αυτό, μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων του Μακρυχωρίου, από τον δήμο Κύμης, ενώ παράλληλα ενισχύθηκαν σημαντικά οι δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.
Αυτή την ώρα, τη μάχη με τις φλόγες δίνουν 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.


Οι κάτοικοι από το Τραχήλι αντικρίζουν ένα μεγάλο σύννεφο καπνού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση