GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αργεντινή καταγγέλλει σκάνδαλο διαιτησίας στον ημιτελικό με τη Βραζιλία

Μορφή... σκανδάλου παίρνουν οι καταγγελίες της Αργεντινής εναντίον της Βραζιλίας, για τη διαιτησία του αγώνα των δύο ομάδων στον ημιτ...

Μορφή... σκανδάλου παίρνουν οι καταγγελίες της Αργεντινής εναντίον της Βραζιλίας, για τη διαιτησία του αγώνα των δύο ομάδων στον ημιτελικό του Copa America.

Πρώτος ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε μετά την ήττα της «μπιανκοσελέστε» με 2-0 και την πρόκριση της Βραζιλίας στον τελικό της διοργάνωσης. Ο σούπερ σταρ της Αργεντινής τόνισε ότι το VAR δεν χρησιμοποιήθηκε όπως θα έπρεπε, ενώ δήλωσε ότι η Βραζιλία ελέγχει τα πάντα στην CONMEBOL. Στο ίδιο πλαίσιο ήταν οι δηλώσεις και του Λιονέλ Σκαλόνι, αλλά και άλλων παικτών.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής έχει ζητήσει το ηχητικό από την ενδοεπικοινωνία του διαιτητή με το κέντρο ελέγχου του VAR, καθώς, ο Ουρουγουανός Λεοντάν Γκονζάλες φέρεται να είπε στον διαιτητή από τον Ισημερινό να κοιτάξει το βίντεο εκείνος και για τις δύο περιπτώσεις που φώναζαν οι Αργεντινοί, αυτός όμως αρνήθηκε να το κάνει.

Υπάρχει, ωστόσο, κι άλλη διάσταση στο... σκάνδαλο. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με τους Αργεντινούς, λόγω της παρουσίας του Προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, στο γήπεδο, οι ασύρματοι των ανδρών ασφαλείας του έκαναν παρεμβολές στην ενδοεπικοινωνία των διαιτητών! Οι διοργανωτές παραδέχθηκαν ότι υπήρξε τέτοιο πρόβλημα, αλλά, όπως υποστηρίζουν, λύθηκε στη διάρκεια των πρώτων λεπτών της αναμέτρησης.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση