GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Λιβανό και Καραλή για τα μετάλλια που κατέκτησαν

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη μέσω των social media τους Κώστα Λιβανό και Εμμανουήλ Καραλή, για τις επιτυχίες...

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη μέσω των social media τους Κώστα Λιβανό και Εμμανουήλ Καραλή, για τις επιτυχίες τους σε ποδηλασία και επί κοντώ, αντίστοιχα.

Ο νεαρός πρωταθλητής της ποδηλασίας κατάκτησε την πρώτη θέση στα 200μ. σπριντ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, που φιλοξενείται στη Γάνδη, ενώ ο Καραλής πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (Κ23), στο Γκέβλε της Σουηδίας.

«Οι ευρωπαϊκές επιτυχίες του αθλητισμού μας, σ΄ όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, συνεχίζονται αμείωτες και μας κάνουν χαρούμενους. Θερμά συγχαρητήρια στον "χρυσό" ποδηλάτη, Κώστα Λιβανό και στον "ασημένιο" επικοντιστή, Εμμανουήλ Καραλή, αθλητές - παραδείγματα κι αυτοί για τη χώρα μας», έγραψε στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση