GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ράπερ κάνει μπίζνες με κάνναβη - ΦΩΤΟ

O δισεκατομμυριούχος ράπερ Jay-Z εισέρχεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία της κάνναβης, αναλαμβάνοντας επικεφαλής στρατηγικής ...

O δισεκατομμυριούχος ράπερ Jay-Z εισέρχεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία της κάνναβης, αναλαμβάνοντας επικεφαλής στρατηγικής στην εταιρία Caliva της Καλιφόρνιας.

Η ιδιωτική εταιρία που ιδρύθηκε στο Σαν Χοσέ το 2015 ανακοίνωσε ότι ο Jay-Z άρχισε μια μακρόπνοη συνεργασία μαζί της κατά την οποία θα εστιαστεί στην ευαισθητοποίηση και στη δημιουργική διεύθυνση της εταιρίας.

Ο ράπερ, του οποίου ο επίσημος τίτλος στην Caliva θα είναι επικεφαλής στρατηγικής, θα προάγει τις προσπάθειες κοινωνικής ευθύνης διευρύνοντας την κατάρτιση στην εργασία για πρώην φυλακισμένους και καλλιεργώντας την ποιότητα και την τιμιότητα στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της νόμιμης κάνναβης, ανακοίνωσε η εταιρία.

"Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καταπληκτικό και να είναι ευχάριστο κατά τη διαδικασία, να κάνουμε καλό και να κερδίσουμε φίλους στην πορεία αυτή", είπε ο ράπερ.

Νωρίτερα φέτος, ο ράπερ βοήθησε στην έναρξη της δράσης της οργάνωσης ποινικής δικαιοσύνης Reform Alliance που έχει στόχο να βοηθήσει ένα εκατομμύριο Αμερικανούς να βγουν από τη φυλακή με δικαστική επιτήρηση ή να αποφυλακιστούν υπό όρους μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση