GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύσημα Πενς στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναγνώριση του Γκουαϊδό

Εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη απονέμει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, σχετικά με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνηση να αναγνωρίσ...

Εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη απονέμει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, σχετικά με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνηση να αναγνωρίσει τον Χουάν Γκουαϊδό ως τον νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Πενς αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέδειξε τολμηρή ηγεσία χτες ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει τον Χουάν Γκουαϊδό ως τον νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλάι του λαού της Βενεζουέλας στη μάχη του για την ελευθερία».

Prime Minister Mitsotakis demonstrated bold leadership yesterday announcing Greece recognizes @jguaido as Venezuela’s legitimate President. We will continue to stand with the Venezuelan people in their fight for #LIBERTAD!

— Vice President Mike Pence (@VP) 12 Ιουλίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση