GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τους ευρωβουλευτές του Φάρατζ που γύρισαν την πλάτη κατά την ανάκρουση του ευρωπαϊκού ύμνου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ευρωβουλευτές του βρετανικού κόμματος του Brexit γύρισαν την πλάτη τους κατά την ανάκρουση του ευρωπαϊκού ύμνου στην εναρκτήρια συ...

Οι ευρωβουλευτές του βρετανικού κόμματος του Brexit γύρισαν την πλάτη τους κατά την ανάκρουση του ευρωπαϊκού ύμνου στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Η κίνηση τους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μην αφήνουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό. “Έλλειψη λεπτότητας, τρόπων και αξιοπρέπειας. Τι επαίσχυντη εικόνα για την Βρετανία”, “Να υποθέσω ότι θα γυρίσουν την πλάτη και στις αμοιβές τους”, “Ντρέπομαι τόσο για αυτό. Ευρώπη, συγγνώμη, δεν μας αντιπροσωπεύουν”, “Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι αυτό αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα μέρος της χώρας. Ειλικρινά, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καλύτερα χωρίς εμάς αυτήν την στιγμή”, είναι μερικά από τα μηνύματα που έκαναν οι χρήστες του Twitter.

“Είναι μία ένδειξη σεβασμού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις με αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στέκεστε σε στάση προσοχής για τον εθνικό ύμνο μίας άλλης χώρας”, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι απευθυνόμενος στους συγκεκριμένους ευρωβουλευτές.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ σε ανάρτηση του στο Twitter έγραψε: “Το κόμμα Brexit έκανε ήδη αισθητή την παρουσία του”.

Πηγή πληροφοριών: The Guardian, Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail/EPA

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση