GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να 'χαμε την τύχη του - Δείτε από ποιον μαθαίνει τένις ο πρίγκιπας Τζορτζ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πεντάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ μαθαίνει τένις και φυσικά δεν ήταν δυνατόν ένας διάδοχος του βρετανικού θρόνου να έχει όποιον κι όποιο...

Ο πεντάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ μαθαίνει τένις και φυσικά δεν ήταν δυνατόν ένας διάδοχος του βρετανικού θρόνου να έχει όποιον κι όποιον δάσκαλο. Όπως αποκάλυψε η μαμά του Κέιτ Μίντλετον, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο δάσκαλος του μικρούλη πρίγκιπα.

Επίσης, σύμφωνα με την Κέιτ, ο Τζορτζ είναι τεράστιος θαυμαστής του κορυφαίου τενίστα και παίζουν συχνά μαζί στο κτήμα της πριγκιπικής οικογένειας στο Νόρφολκ. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποκάλυψε την είδηση κατά την επίσκεψή της στο All England Club όπου παρακολούθησε τον Φέντερερ να παίζει.

Άλλωστε, ο αστέρας του τένις είναι φίλος των γαλαζοαίματων, ενώ η Κέιτ του έδωσε τρία φιλιά, τον παραδοσιακό τρόπο χαιρετισμού των Ελβετών, όταν εκείνη και ο Ουίλιαμ τον συνεχάρη όταν κέρδισε για όγδοη φορά το Ουίμπλεντον το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση