GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση - "βόμβα" του Ταραντίνο

"Βόμβα" έριξε ο Κουέντιν Ταραντίνο σε συνέντευξή του στο αυστραλιανό GQ όπου, μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια, δήλωσε...

"Βόμβα" έριξε ο Κουέντιν Ταραντίνο σε συνέντευξή του στο αυστραλιανό GQ όπου, μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια, δήλωσε ότι έφθασε στο τέλος του δρόμου με τη σκηνοθεσία.

Ο 56χρονος σκηνοθέτης έλεγε κατ' επανάληψιν ότι θα αποσυρθεί έπειτα από δέκα ταινίες, και η τελευταία του, το "Κάποτε στο Χόλιγουντ" είναι η ένατη και στη συνέντευξή του τώρα παραδέχθηκε ότι σκέφτεται να γίνει συγγραφέας: "Σκέφτομαι ότι όταν πρόκειται για ταινίες, έφθασα στο τέλος του δρόμου. Βλέπω τον εαυτό μου να γράφει βιβλία και να αρχίσω να γράφω θεατρικά έργα, οπότε ακόμη θα είμαι δημιουργικός. Πιστεύω ότι έδωσα ό,τι ήταν να δώσω στις ταινίες".

Eρωτηθείς τι θα κάνει αν η 9η ταινία του είναι φοβερή επιτυχία, είπε: "Αν την υποδεχθούν θερμά ίσως και να πάω για τη 10η. Ίσως και να σταματήσω αμέσως τώρα. Ίσως αποσυρθώ ενώ ακόμη προπορεύομαι. Θα δούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση