GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ο Τσίπρας - Αύριο συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ. Μια κίνηση π...

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ. Μια κίνηση που σηματοδοτεί τη βούλησή του να προχωρήσει άμεσα στον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που προανήγγειλε το βράδυ των εκλογών και επιβεβαίωσε κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το Σάββατο.

Στη συνεδρίαση, που γίνεται υπό τον κ. Τσίπρα, μετέχουν η Λούκα Κατσέλη, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Μπίστης, αλλά και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αύριο, Τρίτη συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση θα αρχίσει με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα στις 6  το απόγευμα, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση