GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκενώθηκε η παραλία Πανόραμα στο Πόρτο Ράφτη λόγω επικίνδυνων βράχων

Στην εκκένωση της παραλίας Πανόραμα, στο Πόρτο Ράφτη, που βρίσκεται δίπλα στο Αυλάκι, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, καθώς υπήρξε μερι...

Στην εκκένωση της παραλίας Πανόραμα, στο Πόρτο Ράφτη, που βρίσκεται δίπλα στο Αυλάκι, προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές, καθώς υπήρξε μερική αποκόλληση βράχων, που λόγω του σεισμού στην Αττική υπήρχε ο κίνδυνος να καταρρεύσουν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λιμενική Αρχή Μαρκοπούλου, αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου, ότι υπάρχει μερική αποκόλληση βράχων επικίνδυνων να καταρρεύσουν με κίνδυνο για τους λουόμενους που χρησιμοποιούν την παραλία, λόγω των σεισμικών δονήσεων των προηγούμενων ημερών.

Στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στο σημείο και αφού απομάκρυναν τους λουόμενους, τοποθέτησαν κόκκινη κορδέλα περιμετρικά της παραλίας και ανάρτησαν έντυπα για τον κίνδυνο πτώσης βράχων στο συγκεκριμένο σημείο προς αποφυγή προσέγγισης των λουόμενων. 

Επίσης, από τη Λιμενική Αρχή Μαρκοπούλου έχουν ενημερωθεί σχετικά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Το ζήτημα έκανε γνωστό, νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Σωτήρης Μεθενίτης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Διαβάστε τι έγραψε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση