GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρτυρικός θάνατος σκύλου στη Μαγνησία: Πέθανε από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο του αφεντικού του

Τραγικό θάνατο είχε ένα σκύλος τον οποίο είχε αφήσει κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητό ο ιδιοκτήτης του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magne...

Τραγικό θάνατο είχε ένα σκύλος τον οποίο είχε αφήσει κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητό ο ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 12.15 το μεσημέρι της Τετάρτης για ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Αλμυρού, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα σκυλί, τη στιγμή που οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, εντόπισαν το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι το σκυλί βρισκόταν μέσα και ήταν κλειδωμένο.

Ζήτησαν τη συνδρομή πυροσβεστών του κλιμακίου Δρυμώνα, οι οποίοι άνοιξαν το κλειδωμένο αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι το άτυχο ζώο δεν είχε τις αισθήσεις του. Αμέσως το μετέφεραν σε κτηνίατρο, που απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Από τα στοιχεία του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης είναι ένας 47χρονος, ο οποίος αναζητείται να συλληφθεί για παράβαση των ειδικών ποινικών νόμων, στους οποίους περιλαμβάνεται και η νομοθεσία περί ζώων.

Πηγή: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση