GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Καραπιάλη στον Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο άτυχος της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πριν καν αυτή αρχίσει, αφού ο τραυματισμός του σόκαρε άπαντες στον Ο...

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο άτυχος της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πριν καν αυτή αρχίσει, αφού ο τραυματισμός του σόκαρε άπαντες στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων δέχτηκε χιλιάδες ευχές για ταχεία ανάρρωση. Όμως, υπάρχουν και κάποιες που ξεχωρίζουν.

Μία εξ αυτών ήταν κι εκείνη ενός εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, του Βασίλη Καραπιάλη, ο οποίος στάθηκε στον Φορτούνη, εξηγώντας του πως τίποτα δεν τελείωσε και πως μπορεί να βγει δυνατότερος από αυτή τη δοκιμασία.

Το μήνυμα που έστειλε ο Καραπιάλης στον Φορτούνη:

«Στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού σου έπαθα σοκ. Οι λίγοι χάρηκαν, οι πολλοί στεναχωρήθηκαν. Πολλοί παλιοί μου συμπαίκτες πάθανε την ίδια ζημιά, βγήκαν όμως δυνατοί και συνέχισαν τη μεγάλη τους καριέρα. Το ίδιο εύχομαι και για σένα.

Είσαι ένα κόσμημα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό ή για την εθνική ομάδα, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περιμένουμε να γυρίσεις δυνατός, καλά στην ψυχολογία σου, για να απολαύσουμε στο χορτάρι τα μαγικά σου.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Βασίλης Καραπιάλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση