GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε καφέ στο Παγκράτι το προεκλογικό γεύμα του Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ γευμάτισε στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως είθισται παραμονή των εκλογών...

Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ γευμάτισε στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως είθισται παραμονή των εκλογών. Ο πρόεδρος της ΝΔ, παρότι δεν δηλώνει προληπτικός, επέλεξε το ίδιο μουσικό καφενείο, στο οποίο είχε παραθέσει το καθιερωμένο γεύμα πριν από τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ήτα ευδιάθετος και αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ η συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες ήταν σε χαλαρό κλίμα. Αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους, ενώ δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για το αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα. Όταν δεν θέλω να απαντάω, θα αρχίζω να τρώω, τους είπε γελώντας ο κ. Μητσοτάκης.

Επίσης διαμαρτυρήθηκε ότι εδώ και λίγα 24ωρα αναζητά λίγες ώρες για να κοιμηθεί, καθώς δεν προλαβαίνει. Αυτό που επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ είναι πως οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να νικήσουν τις παραλίες.

Αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 στο Περιστέρι στο 1ο Γενικό Λύκειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση