GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύχτα τρόμου για Ολλανδό εκατομμυριούχο - Τέσσερις δράστες τον βασάνισαν μέσα στο σπίτι του

Ένας Ολλανδός εκατομμυριούχος βασανίστηκε από τέσσερις δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία στο Μααστριχτ. Ο επι...

Ένας Ολλανδός εκατομμυριούχος βασανίστηκε από τέσσερις δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία στο Μααστριχτ.

Ο επιχειρηματίας που είναι πρόεδρος της κοινότητας Εβραίων της περιοχής, ξύπνησε και είδε τους τέσσερις μασκοφόρους να στέκονται δίπλα από το κρεβάτι του.

Ο 73χρονος Benoit Wesly, δέχθηκε γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι, ενώ οι ληστές του ζητούσαν τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιό του.

Στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν και τον έσπρωξαν στις σκάλες, ενώ μετά τον έδεσαν σε μια καρέκλα. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν καθώς του έβαλαν ένα ύφασμα στη μύτη και το στώμα και του έριξαν νερό, μια μέθοδο βασανισμού που χρησιμοποιήθηκε από την CIA την περασμένη δεκαετία.

Τελικά, ο 73χρονος τους έδωσε τον κωδικό και αφού άρπαξαν το περιεχόμενο του χρηματοκιβατίου τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον δεμένο. Μετά από αρκετή ώρα, το θύμα κατάφερε να λυθεί και πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλλει τη βάρβαρη ληστεία.

Πηγή: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση