GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια κόντρα Οικονόμου - Μπάρκα - ΒΙΝΤΕΟ

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα στον αέρα της ΕΡΤ. Οι δύο άντρε...

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα στον αέρα της ΕΡΤ.

Οι δύο άντρες είχαν έντονη αντιπαράθεση με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Μπάρκας εκνευρίστηκε με τον συνομιλητή του και απευθυνόμενος σε εκείνον του είπε "με απειλείτε κ. Οικονόμου; Με απειλείτε; Ωραία δημοκρατία...".

Η απάντηση του κ. Οικονόμου ήταν άμεση λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είστε ψεύτης, ψευτάκος, λέτε ψέματα".

Ο κ. Μπάρκας ανταπάντησε ότι "η επόμενη επιλογή σας είναι η Ελληνική Λύση" με τον κ. Οικονόμου να λέει "είστε χυδαίος και άσχετος, κρύβεστε πίσω από το αξίωμά σας".

Το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν τεταμένο αρκετά νωρίτερα όταν ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε αυτά που έλεγε ο κ. Μπάρκας "μπουρδολογίες", με τον τελευταίο να λέει ότι "αντιπαρέρχεται την αγένεια του κ. Οικονόμου".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση