GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της μικρής Σιέρα στην Κύπρο - Παρών και ο δύτης που τη βρήκε στη λίμνη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα έγινε η κηδεία της 6χρονης Σιέρα, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της από τον κατά συρροήν δολοφόνο, "Ορέστη" οι πράξει...

Σήμερα έγινε η κηδεία της 6χρονης Σιέρα, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της από τον κατά συρροήν δολοφόνο, "Ορέστη" οι πράξεις του οποίου συγκλόνισαν την Κύπρο και το Πανελλήνιο.

Όπως και τα υπόλοιπα θύματα του Νίκου Μεταξά, η 6χρονη κηδεύτηκε δημοσία δαπάνη. Στην τελευταία της κατοικία μάλιστα τη συνόδευσε και ο δύτης που εντόπισε το σωματάκι της γυμνό και δεμένο στον βυθό της λίμνης Μεμή.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην Κύπρο, η σορός της όμως θα ταφεί στη Ρουμανία, μετά την επιθυμία που εξέφρασε ο πατέρας της.

Η σορός της μητέρας της, Μαρί Ρόουζ ήταν το πρώτο θύμα του «Ορέστη» που είχε εντοπιστεί σε φρεάτιο στο Μιτσερό και από εκεί ξετυλίχθηκε το κουβάρι της άγριας δολοφονίας σειράς γυναικών και των παιδιών κάποιων εξ αυτών.

Η 6χρονη Σιέρα ήταν το τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε, στο Ξυλιάτο, σχεδόν δύο μήνες μετά τον εντοπισμό της μητέρας της.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση