GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολο για την Κάρλι Κλος να έχει συννυφάδα την Ιβάνκα Τραμπ - ΦΩΤΟ

Για πρώτη φορά μιλά η Κάρλι Κλος σχετικά με την οικογένεια του συζύγου της Τζος Κούσνερ και τη δική της σχέση με τη συννυφάδα της και...

Για πρώτη φορά μιλά η Κάρλι Κλος σχετικά με την οικογένεια του συζύγου της Τζος Κούσνερ και τη δική της σχέση με τη συννυφάδα της και κόρη του Αμερικανού προέδρου Ιβάνκα Τραμπ που είναι παντρεμένη με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική Vogue, το 26χρονο μοντέλο είπε ότι ήταν δύσκολο να δεχθεί δύο μέλη του συμβουλίου του Τραμπ, να γίνουν μέρος της οικογένειάς της.

"Ήταν δύσκολο, αλλά επιλέγω να επικεντρώνομαι στις αξίες που έχω με τον σύζυγό μου και είναι οι ίδιες φιλελεύθερες αξίες με τις οποίες ανατράφηκα και με καθοδηγούν σε όλη μου τη ζωή" είπε η Κάρλι Κλος.

Αυτή η σπάνια δήλωση έρχεται μέρες μετά τις φωτογραφίες που ανήρτησε η Ιβάνκα υπονοώντας ότι βρισκόταν στον πρόσφατο γάμο της Κάρλι και του Τζος στο Γουαϊόμινγκ.

Ο γάμος αυτός ήταν για τους φίλους του Τζος που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εβραϊκή γαμήλια τελετή τον περασμένο Οκτώβριο. Πάντως, ο Τζάρεντ και η Ιβάνκα ήταν παρόντες στις εκδηλώσεις του σαββατοκύριακου.

Στην ίδια συνέντευξη η Κάρλι Κλος μιλά και για την απόφασή της να ασπαστεί τον ιουδαϊσμό αλλά και να κατεβάσει τα φτερά των Αγγέλων της Victoria's Secret.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση