GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε αργυροπελεκάνοι νεκροί στη λίμνη Παμβώτιδα μέσα σε λίγες μέρες - ΦΩΤΟ

Τέσσερις αργυροπελεκάνοι εντοπίστηκαν νεκροί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα, ενώ και ένας πέμπτος, πο...

Τέσσερις αργυροπελεκάνοι εντοπίστηκαν νεκροί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα, ενώ και ένας πέμπτος, που βρέθηκε χθες τραυματισμένος τελικά δεν τα κατάφερε.

Το πτηνό βρήκε χθες, εγκλωβισμένο σε δίχτυα, ένας ψαράς και ειδοποίησε τον σύλλογο Animal Action Ioannina. Παρά τις προσπάθειες των μελών του συλλόγου και ενός κτηνιάτρου ο αργυροπελεκάνος, που είναι προστατευόμενο είδος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο σύλλογος Animal Action Ioannina κάνει έκκληση στους ψαράδες να μη ρίχνουν ρηχά τα δίχτυα τους, ενώ ζητάει από τους αρμόδιους φορείς της πόλης των Ιωαννίνων να μεριμνήσουν ώστε τα πλάσματα που ζουν στη λίμνη Παμβώτιδα να έχουν την κατάλληλη βοήθεια όταν έχουν ανάγκη περίθαλψης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, epiruspost.gr/ ΦΩΤΟ: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση