GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποθέωσαν τον Νικ. Κακλαμάνη όταν πήγε να ψηφίσει...

Την αποθέωση γνώρισε το πρωί, στην οδό Μαρασλή, στο 26ο Γυμνασιο Αθηνων, Εκλογικό Κέντρο όπου ψήφισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψ...

Την αποθέωση γνώρισε το πρωί, στην οδό Μαρασλή, στο 26ο Γυμνασιο Αθηνων, Εκλογικό Κέντρο όπου ψήφισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης. 
Πλήθος κόσμου, βλέποντας τον  να μπαίνει στο σχολείο, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ευχές για καλή επιτυχία στον ίδιο και την Νέα Δημοκρατία. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, με ευγένεια, ευχαρίστησε τους πολίτες, τους ευχήθηκε καλή ψήφο και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε τα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα, ευχήθηκε καλή δύναμη στους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές καθώς και τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων, επιδεικνύοντας πολιτικό πολιτισμό και ενωτικό πνεύμα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως από το πρωί, κάνει εντύπωση οτι σχεδόν σε όλα τα εκλογικά κέντρα, φίλοι του Νικήτα Κακλαμάνη, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εκλογικής διαδικασίας, δίνοντας ουσιαστική στήριξη στην Νέα Δημοκρατία και στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση