GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συκλονιστική μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο του γιου του Ζαχαριά στον Άγιο Στέφανο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα του θανατηφόρου τροχαίου στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά, ο οποίος...

Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα του θανατηφόρου τροχαίου στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε στύλο της ΔΕΗ.

«Άκουσα ένα εκκωφαντικό θόρυβο και βγήκα έξω. Είδα μια μαύρη μάζα να έχει αγκαλιάσει το δέντρο, είχε μαζευτεί κόσμος. Ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος, τρέχουν λες και είναι ράλι, δεν σέβονται ούτε το σχολείο ούτε τον παιδικό σταθμό», είπε η κυρία Κυριακή. Πριν από 6 χρόνια είχε γίνει στο ίδιο σημείο άλλο ένα τραγικό τροχαίο, με 4 άτομα, δύο μητέρες με τα παιδιά τους, να σκοτώνονται σε δυστύχημα», είπε στον ΣΚΑΙ η κ. Κυριακή.

Πλέον η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχησε τη ζωή του Αλέξανδρου Ζαχαριά.

Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί εκεί πολλά ατυχήματα. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και κυρίως από τη γυναίκα που προπορευόταν, ενώ παράλληλα θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο μπαίνει και το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος, έτσι ώστε οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στοιχειοθέτηση για το αν ο άτυχος Αλέξανδρος, φορούσε ή όχι ζώνη ασφαλείας. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί και από την έρευνα των καμερών που υπάρχουν στο σημείο.

Πριν από 6 χρόνια είχε γίνει στο ίδιο σημείο άλλο ένα τραγικό τροχαίο, με 4 άτομα, δύο μητέρες με τα παιδιά τους, να σκοτώνονται σε δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση