GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίκτης των Λέικερς ο Κώστας Αντετοκούνμπο

“Λιμνάθρωπος” έγινε ξαφνικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Οι Λέικερς απέκτησαν τον νεαρό φοργουορντ/σέντερ από την waiver list, στην οποία ...

“Λιμνάθρωπος” έγινε ξαφνικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Οι Λέικερς απέκτησαν τον νεαρό φοργουορντ/σέντερ από την waiver list, στην οποία βρέθηκε μετά την λύση του συμβολαίου του με τους Μάβερικς και πλέον έχουν τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΝΒΑ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει πλέον two-way συμβόλαιο με την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Η αιτία είναι ότι όταν ένας παίκτης μένει ελεύθερος από μία ομάδα, οι υπόλοιπες έχουν το δικαίωμα να τον διεκδικήσουν καταθέτοντας αντίστοιχη προσφορά.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη με την προηγούμενη ομάδα του. Ο Αντετοκούνμπο είχε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς έτσι έχει το ίδιο ακριβώς συμβόλαιο με τους Λέικερς.

Πέρυσι ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε κυρίως στην G-League με τους Τέξας Λέτζεντς, έχοντας 10,6 πόντους και 6,1 ριμπάουντ σε 25,4 λεπτά κατά μέσο όρο. Επίσης αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια με τους Μάβερικς, έχοντας συνολικά 6 πόντους, 2/3 δίποντα, 2/4 βολές, 1 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 11 λεπτά.

Η κίνηση των Λέικερς βέβαια έχει πλέον ενδιαφέρον αν σκεφτούμε ότι το καλοκαίρι του 2021 μπορεί να μείνει ελεύθερος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με όλες τις ομάδες να κοιτούν προς το μέρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση