GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα του Ζάρλα: Λείπεις Πανούλη - ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει η παιδική φίλη του Πάνου Ζάρλα, αλλά και η μητέρα του νικητή του Power Of Love 1, που άφησε την τελευταία του πνοή σε τρο...

Συγκλονίζει η παιδική φίλη του Πάνου Ζάρλα, αλλά και η μητέρα του νικητή του Power Of Love 1, που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα. Η φίλη του, «ανέβασε» στο λογαριασμό της στο instagram, φωτογραφία με δύο τριαντάφυλλα στο δρόμο και έγραψε:

«Πώς γίνεται ακόμα και από εκεί πάνω να σου αρέσει να με πειράζεις ;; Νόμιζες θα έρθω με άδεια χέρια σήμερα να σε δω μετά από έναν μήνα.. και εγώ αυτό σκεφτόμουν, μέχρι που σταμάτησα έκανα αναστροφή γιατί νόμιζα ότι δεν είδα καλά τι ήταν στο δρόμο... Που γυρνούσες πάλι χτες το βράδυ και τα πέταξες να τα βρω πρωί πρωί... Γελάς ε;; Γέλα, πάντα σου έλεγα πόσο σου πάει.. Λείπεις Πανούλη... Σε ευχαριστώ για σήμερα...είσαι εδώ», έγραψε.

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, πόσταρε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο facebook και έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Ένα από τα πολλά που συμβαίνουν και μας δείχνεις ότι είσαι κοντά μας. Η παιδική σου φίλη ερχόμενη στο μνημόσυνο ,έψαχνε ανθοπωλείο να σου φέρει λουλούδια. Λίγο πριν έρθει, βρήκε στο δρόμο δυο τριαντάφυλλα... Στη μέση του πουθενά… πάντα ήσουν πειραχτήρι…»

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση