GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάει "βόμβα" Τεόντοσιτς: Υπογράφει σε ομάδα-έκπληξη

«Βόμβα» μεγατόνων έχει στα… σκαριά η Βίρτους Μπολόνια, η οποία κατέκτησε πέρυσι το Basketball Champions League και θα αγωνίζεται τη ν...

«Βόμβα» μεγατόνων έχει στα… σκαριά η Βίρτους Μπολόνια, η οποία κατέκτησε πέρυσι το Basketball Champions League και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο EuroCup.

Κι αυτό, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μίλος Τεόντοσιτς θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα, σε μία από τις σπουδαιότερες κινήσεις του καλοκαιριού!

Ο 32χρονος γκαρντ ήταν στο «στόχαστρο» πολλών ομάδων της EuroLeague, μεταξύ των οποίων για ένα διάστημα βρέθηκε και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, η φημολογία ήθελε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να του ασκεί στενό... μαρκάρισμα.

Όμως, ο Σέρβος πρώην άσος των Λος Άντζελες Κλίπερς φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να γίνει κάτοικος Ιταλίας μέχρι το 2022.

Αξίζει να τονιστεί ότι στη Βίρτους Μπολόνια head coach είναι ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τεόντοσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση