GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου - Στην Κρήτη άνδρες του εγκληματολογικού - ΦΩΤΟ

Την αιτία και τις συνθήκες θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ιτον, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ μέσα σε μία σπηλιά στο...

Την αιτία και τις συνθήκες θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ιτον, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ μέσα σε μία σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά, θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν οι αρχές, που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη γυναίκα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την περιοχή, απ’ όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της, στις 4 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται, πως η Αμερικανίδα ερευνήτρια βρισκόταν την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου συμμετείχε σε εργασίες διεθνούς συνεδρίου.

Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε στην Κρήτη ειδικό κλιμάκιο του εγκληματολογικού από την Αθήνα, προκειμένου να εξετάσει ενδελεχώς την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός και να διαπιστώσει εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Τα μέλη του εξειδικευμένου κλιμακίου θα “σαρώσουν” την ευρύτερη περιοχή αναζητώντας στοιχεία και τεκμήρια, ενώ στη συνέχεια άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ θα μεταφέρουν τη σορό στο Ρέθυμνο προκειμένου αύριο να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Ένα από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί, είναι το πώς η 60χρονη ερευνήτρια μετέβη στη σπηλιά, σε ένα μέρος τόσο δύσβατο και απομονωμένο.

Πηγή/ΦΩΤΟ: ekriti.gr, cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση