GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Στεργίου νέος γραμματέας της ΝΔ

Ο Γιώργος Στεργίου προτείνεται ως νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του πρωθυπουργού και Προέδ...

Ο Γιώργος Στεργίου προτείνεται ως νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Αναπληρωτής του προτείνεται ο Στέλιος Κονταδάκης, -ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και τη θέση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του κόμματος στην Πειραιώς, ενώ Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Ιωάννης Μπρατάκος.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των τριών στελεχών της ΝΔ:

Γιάννης Μπρατάκος

Ο Γιάννης Μπρατάκος σπούδασε Παραγωγή & Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία στο London School of Economics & Political Science. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Πληροφορικής DD SYNERGY από το 1999 ενώ δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και ειδικά στις υπηρεσίες για το λογισμικό SAP από το 1995.

Τον Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ αναλαμβάνοντας τα θέματα καινοτομίας, νέων τεχνολογιών, νεοφυών επιχειρήσεων, επενδύσεων και γενικά το οικοσύστημα ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Εταιρίας Ανάπτυξης & Προόδου (ΕΤΑΠ) του ΕΒΕΑ, μέλος της Επιτροπής παρακολούθησης του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων για την επίτευξη των στόχων της αναθεωρημένης Στρατηγικής της Λισσαβόνας και εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Επιτροπή Πληροφορικής & Επικοινωνίας Νέων Τεχνολογιών της EUROCOMMERCE.

Τον Ιανουάριο του 2019, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε τη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων του κόμματος, με αρμοδιότητες την επεξεργασία και αξιολόγηση προτάσεων και θέσεων για την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και την ανάπτυξη, την ανάληψη πρωτοβουλιών για λύσεις στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τη δημιουργία κοινωνικής προστιθέμενης αξίας μέσα από τη διαρκή και αμφίδρομη επικοινωνία με τις υγιείς παραγωγικές τάξεις.

Στέλιος Κονταδάκης

Ο κ. Στέλιος Κονταδάκης γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1964.

Είναι εκπαιδευτικός, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση” του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου με θέμα “Η Διά Βίου Μάθηση Στην Ελλάδα και την Ε.Ε”. Ομιλεί Αγγλικά.

Έχει διατελέσει για πολλά έτη μέλος του Συλλόγου Δασκάλων, Νηπιαγωγών Αγίων Αναργύρων και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίων Αναργύρων Αττικής, την περίοδο 2002 – 2006.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Γιώργος Στεργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει παρακολουθήσει το ΜΒΑ του Πανεπιστημίου του Leicester.

Από το 1994, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, εργάσθηκε σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρίες (Shell,Mobil,Toyota,Unimac). Διετέλεσε μη εκτελεστικό μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιριών της αγοράς ενέργειας και των μεταφορών.

Έχει θητεύσει ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή, καθώς και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση