GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωτόπουλος: Είναι εξαιρετικό το βάρος ευθύνης αλλά νομίζω ότι είμαστε για τα δύσκολα - ΒΙΝΤΕΟ

"Διαρκής ενημέρωση, εντατική ενημέρωση. Τώρα πάμε στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο και προχωράμε" δήλωσε προσερχόμενος στο υπο...

"Διαρκής ενημέρωση, εντατική ενημέρωση. Τώρα πάμε στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο και προχωράμε" δήλωσε προσερχόμενος στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως είπε για το δικό του υπουργείο, "είναι πρόκληση για όλους. Έχει εξαιρετικό βάρος ευθύνης το αξίωμα αλλά από την άλλη θα αποδειχθεί αν είμαστε για τα δύσκολα. Εγώ νομίζω ότι είμαστε για τα δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και γι' αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την ηγεσία και το σύνολο του έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη από τώρα καταβάλλουμε τις μεγάλες προσπάθειες σαν στρατιώτες".

Σε ερώτηση σχετικά με την ένταση και τις προκλήσεις στο Αιγαίο απάντησε ότι "υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει ένταση στο Αιγαίο αλλά πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση