GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίχως τέλος η βεντέτα της Κιμ Κατράλ με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του Sex and the City και συγκεκριμένα μεταξύ της Κιμ Κατράλ κα...

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες του Sex and the City και συγκεκριμένα μεταξύ της Κιμ Κατράλ και της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η 62χρονη ηθοποιός, που υποδύθηκε τη Σαμάνθα στο Sex and the City, εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τη συμπρωταγωνίστρια της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Κιμ Κατράλ μιλώντας Mail Online δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμμετέχει στην ταινία "Sex and the City 3".

“Στην ζωή παίρνεις μαθήματα και ένα από αυτά που πήρα είναι να συνεργάζομαι με καλούς ανθρώπους. Ποτέ δεν θα συμμετείχα σε ένα νέο Sex and the City. Είναι ένα μεγάλο όχι από εμένα”, ανέφερε η διάσημη ηθοποιός αφήνοντας αιχμές κατά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail/Film Magic, SplashNews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση