GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής: Απόβρασμα της κοινωνίας αυτός που δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό

«Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τζάμπα στο Μετρό», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε ραδιοφωνική του συνέ...

«Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τζάμπα στο Μετρό», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ.

«Θα υπάρξει έλεγχος, το πρόβλημα ήταν αρκετά πιο έντονο πριν από λίγο καιρό. Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τζάμπα στο Μετρό. Ένα από τα καλά που έχει κάνει το λεγόμενο ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι ότι έχει μειώσει τους λεγόμενους τζαμπατζήδες, γιατί παλιά δεν υπήρχε κανένας έλεγχος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

«Έχουμε πολύ έντονο πρόβλημα στα λεωφορεία με αυτό, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Όλα αυτά είναι ζητήματα τα οποία πρέπει να δούμε, πρέπει να αλλάξει και η κουλτούρα μας και κάποτε η πολιτεία να επιβάλλει τον νόμο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση