GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Ζητάμε περισσότερη, ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη αλληλεγγύη - ΒΙΝΤΕΟ

"To ζήτημα αυτό είναι πολύ σοβαρό. Είναι μια πρόκληση όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη ολόκληρη. Και πιστεύω ότι...

"To ζήτημα αυτό είναι πολύ σοβαρό. Είναι μια πρόκληση όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη ολόκληρη. Και πιστεύω ότι η σημερινή συνεδρίαση θα μας δώσει τη δυνατότητα και ως Ελλάδα να καταγράψουμε με σαφήνεια τα αιτήματα που έχουμε προς την ευρωπαϊκή πλευρά" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για το Μεταναστευτικό, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Ζητάμε περισσότερη, ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη αλληλεγγύη. Και εμείς βέβαια θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε" πρόσθεσε.

"Θα καταθέσω άλλωστε, ήδη έχω επεξεργαστεί και θα καταθέσω ένα βασικό σχέδιο στρατηγικής που θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα" κατέληξε, λίγο πριν μπει στο Μέγαρο Μαξίμου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, υπό τον Πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση