GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιτήριο για τα μέλη της ΚΝΕ από το νοσοκομείο όπου είχαν μεταφερθεί με γαστρεντερίτιδα

Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Καρπενησίου 32 μέλη της ΚΝΕ που μετείχαν στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερ...

Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Καρπενησίου 32 μέλη της ΚΝΕ που μετείχαν στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο που οργανώθηκε στο Καρπενήσι.

Σύμφωνα με το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστα Μπασδέκη, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «από τις 3 τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν σταδιακά με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, δηλαδή διάρροια και εμέτους 32 άτομα στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Οι περισσότεροι τα ξημερώματα πήραν εξιτήριο και έφυγαν από το νοσοκομείο και ήδη ταξιδεύουν για τα σπίτια τους. Στις 3 το μεσημέρι πήρανε εξιτήριο και οι δύο τελευταίοι νεολαίοι που είχαν παραμείνει στο νοσοκομείο και ήδη ετοιμάζονται να ταξιδεύσουν για Θεσσαλονίκη». Ο κ. Μπασδέκης εξήγησε πως «δεν ήταν κάτι πολύ σημαντικό αλλά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο».

Σε ό,τι αφορά τις αιτίες έγινε γνωστό ότι έχουν σχέση με το νερό που ήπιαν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας τους. Ειδικότερα, την Παρασκευή το απόγευμα είχε οργανωθεί πεζοπορία στον Καρπενησιώτη ποταμό, από όπου η ομάδα των νεαρών ήπιε νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση