GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτά και την Κυριακή των εκλογών τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων

Τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι ανοιχτά το Σάββατο και την Κυριακή για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων, ενόψε...

Τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι ανοιχτά το Σάββατο και την Κυριακή για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων το Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης ή αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομισθούν από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, μπορούν οι πολίτες να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr / Οδηγός του Πολίτη - Δικαιολογητικά.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσης, είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση