GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ειδικότητα του κ. Τσίπρα να κάνει το "όχι", "ναι" - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΝΔ ζητά ισχυρή εντολή, δεν υπάρχει για τη χώρα περιθώριο για περιπέτειες, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώ...

Η ΝΔ ζητά ισχυρή εντολή, δεν υπάρχει για τη χώρα περιθώριο για περιπέτειες, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως όσοι ψηφίζουν τη ΝΔ δεν σημαίνει ότι συμφωνούν σε όλα με το πρόγραμμα του κόμματος. Εκτίμησε πως πολλοί που ψήφισαν ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές θα ψηφίσουν τη ΝΔ, ενώ κάλεσε αυτούς που ψήφισαν στις ευρωεκλογές μικρά κόμματα, τα οποία δεν έπιασαν το 3%, να στηρίξουν τη ΝΔ.

Επίσης, ζήτησε εκ νέου από τους πολίτες να μην ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση.

Για το άσυλο

«Είναι πολύ σημαντικό ότι η ΝΔ έχει διείσδυση στη νέα γενιά» ανέφερε και προανήγγειλε ότι στο πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσει θα καταργηθεί το άσυλο.

Για τη συνέντευξη Τσίπρα στον Σκάι

Χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να σπάσει το εμπάργκο και να παραχωρήσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. «Καλοδεχούμενη η απόφαση να έρθει στον ΣΚΑΪ. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την εμμονή. Είναι ειδικότητα του Τσίπρα να κάνει το όχι ναι. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω κινήσεις που αλλάζουν την στρατηγική ενός κόμματος πέντε ημέρες πριν τις εκλογές δείχνουν πανικό και απελπισία».

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο Προεδρικό Διάταγμα και τις πληροφορίες ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν θα υπογράψει τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Όπως σημείωσε, η νέα κυβέρνηση θα προτείνει πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

Ανέφερε επίσης ότι είναι λογικό η Εκκλησία να αντιδρά όταν κάποιος πουλά δήθεν επιστολές του Ιησού, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο. Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, έχουν αντιδράσει και από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και από την Εκκλησία της Ελλάδος.

Για το ποιον θα προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας

Υπογράμμισε ότι «Είναι νωρίς να γίνει συζήτηση για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας», και είπε πως θα μιλήσει και γι' αυτό θέμα και για το πρόσωπο του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στο τέλος του έτους. Όπως πρόσθεσε, το όνομα του επιτρόπου που θα προτείνει θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Για τον Αλεξη Τσίπρα

«Δεν θα κρίνω τον χαρακτήρα του πρωθυπουργού», απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς εάν ο κ. Τσίπρας είναι αλαζόνας. «Έζησα την εξουσία από κοντά και την έχω απομυθοποιήσει, δεν μου λένε κάτι τα κυβερνητικά αεροσκάφη και τα γκλάμουρ», σημείωσε και πρόσθεσε ότι θα χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος όταν είναι απαραίτητο.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι υπουργοί θα εφαρμόζουν τον Κώδικα Δεοντολογίας που υπάρχει και τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορούν με κότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση