GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχάρης: Δεν χρειάζεται οι τουρίστες να διακόψουν τις διακοπές τους- Δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν είχαμε ζημιές σε κτίρια αλλά σε εξωτερικές κατασκευές και υποδομές. Έχουμε επικοινωνήσει με τους αρμοδίους ώστε να υπάρξει ...

"Δεν είχαμε ζημιές σε κτίρια αλλά σε εξωτερικές κατασκευές και υποδομές. Έχουμε επικοινωνήσει με τους αρμοδίους ώστε να υπάρξει άμεσος έλεγχος όλων των επιχειρήσεων τουρισμού στην περιοχή" τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης μιλώντας για τη θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή "Πρωινή Βάρδια" με τον Μάνο Νιφλή και τον Κώστα Αλατζά.

Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι "θέλουμε να καθησυχάσουμε τους τουρίστες, η θεομηνία έχει περάσει. Δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος και λόγος ανησυχίας. Δεν υπάρχει λόγος οι τουρίστες ούτε να διακόψουν τις διακοπές τους, ούτε να να τις αναβάλλουν όσοι έχουν προγραμματίσει να έρθουν".

Ο κ. Θεοχάρης πρόσθεσε ότι υπάρχει κινητοποίηση από τα αρμόδια υπουργεία και τις υπηρεσίες ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν τα προβλήματα και κοιτάμε πώς να βοηθήσουμε τις ξενοδοχειακές και άλλες μονάδες".

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση