GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν για τη ναυτική τραγωδία: Χάσαμε δύο Ρώσους ήρωες και εφτά καπετάνιους

Σε μια πρώτη δημόσια τοποθέτησή του για την τραγωδία με το υποβρύχιο βαθυσκάφος, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε λόγο για μια...

Σε μια πρώτη δημόσια τοποθέτησή του για την τραγωδία με το υποβρύχιο βαθυσκάφος, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε λόγο για μια μεγάλη απώλεια, προσθέτοντας ότι δύο ήρωες της Ρωσίας και 7 υψηλόβαθμοι αξιωματικοί σκοτώθηκαν.

"Δεν είναι ένα συνηθισμένο σκάφος, είναι ερευνητικό" είπε κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Αναφερόμενος στο πλήρωμα του σκάφους είπε ότι είναι υψηλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες και αποκάλεσε την απώλεια των 14 ναυτικών ως μεγάλη απώλεια για τη Ρωσία και τον στόλο.

Διευκρίνισε ότι δύο από αυτούς είχαν τιμηθεί με την ύψιστη τιμή του έθνους, αυτή του τίτλου του "Ήρωα της Ρωσίας" ενώ εφτά από αυτούς ήταν στην κατηγορία του "καπετάνιου της πρώτης τάξης".

Ο Πούτιν διέταξε τον Σοϊγκού να σπεύσει στην πόλη Σεβερομόρσκ όπου αυτήν τη στιγμή είναι ελλιμενισμένο το υποβρύχιο, προκειμένου να επιβλέψει της έρευνας και να του φέρει ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση